Om Eswa
ESWA loftvarmefolie
er et skjult varmesystem, der monteres umiddelbart over loftbeklædningen, der fx. kan være gipsplader, spånplader eller træpaneler.
Varmelegemet består af en metalfolie, der er indvalset mellem to plastlaminater. Elementets tykkelse er ca. 0,15 mm. Elementerne lagerføres som standard med 150 W/m2 ved 230 V.
Nøjagtig temperaturregulering og god driftsøkonomi opnås ved benyttelse af vores rumtermostater.
 
Montage
ESWA-elementerne opsættes direkte på bjælkelaget eller på underlagslister. Elementerne leveres i ruller og er meget nemme at opsætte med en almindelig hæftepistol.
Hvor det er muligt at komme til oppefra, kan elementerne udrulles direkte mellem spærene. Elementerne skal ligge løst og må ikke hæftes til loftsbeklædningen.
Elementerne er udstyret med en hurtigkobling med skrueløse fjederklemmekontakter, som tilgangskablet føres direkte frem til.
 
Projektering
Projekteringen af ESWA-anlæg baseres på samme dimensioneringsgrundlag som traditionelle systemer.
Projekteringen udføres på grundlag af et komplet sæt bygningstegninger med angivelse af konstruktionernes opbygning. I velisolerede bygninger dækker ESWA folierne ca. 50-60% af loftarealet. Tegningen nedenfor er en typisk elementfordelingsplan for et 105m2 parcelhus (installeret effekt ca. 6,7 kW).
 
 

KENSØ


Bredholtvej 10
2650 Hvidovre
            
           

Mobil:

40 46 40 86
Email:kensoe@kensoe.com
| |